Cafeét

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Välkomna till cafeét

Nu har cafeét stängt för säsongen, så nu följer vi pandemiutvecklingen och beslutar längre fram om huruvida vi ska köra adventsfika i år. Annars syns vi igen nästa år då vi sannolikt öppnar igen till sommaren.

I caféet serverar vi traditionella småkakor, olika mjuka kakor och kanelbullar. Allt hembakt med svenskt smör och mycket kärlek.

Sorterna varierar under säsongen beroende på vad vi är sugna på att baka men oftast finns iallafall ett tjugotal bakverk att välja mellan. Kaffe och te njuts i små koppar med guldkant och saft finns till de som hellre önskar det.

Serveringen sker denna sommar enbart i vår trädgård med gott om avstånd mellan borden p.g.a corona. Tälttak finns där vi åtminstone kan erbjuda några platser i händelse av regn.

Kakbuffen kommer också att se lite annorlunda ut, och endast ett sällskap i taget får gå in för att köpa kaffe och kakor medan ev. kö väntar på utsidan med rejäla avstånd. Handdesinfektion kommer att finnas på farstun. Allt för att minimera riskerna för att vi smittar varandra. Hoppas ni har överseende med detta.

Undantag i öppettiderna kan förekomma så titta gärna i kalendern nedan för att vara säkra på att vi har öppet.